• --
  • :
  • --
  • |
  • року
  • в Боярці: 

Новина

< Попередня новина
15.10.2014 14:06 - давність новини: 10 р.

Виїзні заняття для слухачів групи кадрового резерву на посади керівників на базі підприємств Львівського ОУЛМГ

Категорія: Виїзні заняття груп
Автор:  Адміністратор

13 - 14 жовтня 2014 р. були проведені виїзні заняття для слухачів групи кадрового резерву на посади керівників на базі підприємств Львівського ОУЛМГ.


Директор ДП «Сколівське ЛГ» Бойко О.З. ознайомив слухачів з господарсько – фінансовою діяльністю підприємства. За участю головного лісничого Дмитріва в Орлівському лісництві слухачі побували на плантації лікарської сировини, в Любинцівському лісництві ознайомилися з досвідом лісовідновлення на похідних смеречках, рубками переформування, побували в еталонному буково-модриновому насадженні. В Козівському лісництві за участю директора Бойка О.З. слухачі ознайомилися з будівництвом лісової дороги, дослідили лісовідновлення на зрубах у всихаючи смеречниках, на г. Плішка здійснили напоромний огляд лісового фонду Гребінківського лісництва.


Слухачі побували в національному парку «Сколівські Бескиди», де за участю головного лісничого Галя В.Я. відвідали рекреаційну зону «Водопади», «Мертве озеро», туристичний притулок, еколого – просвітницький центр та дендропарк в маєтку баронів Гренделів.


Директор ДП «Славське ЛГ»» Кокоць С.Ю. 14 жовтня при зустрічі ознайомив слухачів з діяльністю підприємства. В конторі лісгоспу слухачі ознайомилися з веденням електронного обліку деревини на підприємстві, який взаємопов’язаний з програмою 1С.


За участю головного лісничого Колодягиного А.В. слухачі відвідали автоколонну, нижній склад, побували на лісових культурах та ділянках природного поновнення в урочищі «Кобелець». В урочищі «Маківка» ознайомились з будівництвом лісової дороги, оглянули всихаючи ялинові насадження.

 



Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар, або задати запитання (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)

Архів новин