• --
  • :
  • --
  • |
  • року
  • в Боярці: 

Новина

< Попередня новина
10.05.2018 09:35 - давність новини: 6 р.

Звіт про проведення заходів до Дня охорони праці

Категорія: Заходи
Автор:  Адміністратор

28 квітня світ відзначає День охорони праці, який проходить під девізом «Захищене і здорове покоління». В рамках запланованих заходів на підприємстві вкотре було привернуто увагу до важливості питань охорони праці.
Відповідно  до ініціативи Міжнародної організації праці (МОП) з метою привернення уваги світової спільноти до питань охорони праці, починаючи з 2002 року понад 100 країн відзначають 28 квітня Всесвітній день охорони праці. В Україні дана ініціатива була підтримана і відповідно да Указу Президента 28 квітня було визначене Днем охорони праці в Україні.
Цього року Всесвітній день охорони праці і Всесвітній день боротьби з дитячою працею, який відзначається 12 червня, об'єдналися в рамках спільної компанії для поліпшення безпеки та гігієни праці молодих працівників і припинення дитячої праці.
Щоб сформувати культуру профілактики захворювань, пов'язаних з безпекою і гігієною праці в інтересах наступного покоління, як глобальної робочої сили, необхідний узгоджений і комплексний підхід.
В рамках святкування Дня охорони праці на підприємстві було проведено збори з обговорення питань охорони праці на робочих місцях. Також було піднято питання про залучення молодих працівників до процесу формування системи управління охороною праці на підприємстві та забезпечення проведення медичних оглядів категорій молодих працівників та роз’яснювальної роботи щодо необхідності дбати про власну безпеку на роботі. В храмі було проведено панахиду та ушанування пам’яті загиблих на виробництві.
В період з 3-го по 5-те травня завідувач лабораторії з ОП та викладач кафедри нової техніки, комплексного ведення лісового господарства та охорони праці прийняли участь у Всеукраїнському семінар-нараді з питань охорони праці який відбувався на базі державних лісогосподарських підприємств Волинського ОУЛМГ.


Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар, або задати запитання (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)

Архів новин