• --
  • :
  • --
  • |
  • року
  • в Боярці: 

Новина

< Попередня новина
10.09.2019 10:23 - давність новини: 5 р.

Зустріч з лісівниками Чернігівщини

Категорія: Виїзні заняття груп
Автор:  Адміністратор

9 вересня 2019 року для слухачів групи «Лісничі» на базі двох лісогосподарських підприємств Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства було проведено виїзне заняття.
На Чернігівщині слухачів зустрічав головний лісничий ДП «Добрянське ЛГ» Землянко Д.Г. Учасники виїзного заняття побували у Ріпкинському, Новояриловицькому, Олешнянському лісництвах. Тут вони разом з лісничими даних підрозділів всебічно аналізували стан лісових площ після суцільних санітарних рубок. Цікавились роботою тепличних господарств з вирощення садивного матеріалу. Ознайомилися з рекреаційною діяльністю підприємства та побували у рекреаційному комплексі «Голубі озера».
Слухачі мали змогу поспілкуватися з директором ДП «Добрянське ЛГ» Горохівським І.О. Ознайомилися з роботою нижньоскладського комплексу. Неабиякий інтерес проявили слухачі до укомплектованого сучасними механізмами комплексу з підготовки високоякісного насіннєвого матеріалу.
Не менш цікавою виявилася зустріч з лісівниками ДП «Городнянське ЛГ». Екскурс в історію та презентацію досягнень даного підприємства зробив директор Аніщенко С.М. При цьому слухачі мали можливість поспілкуватися і з головним лісничим Зайцем С.М.
Побували на об’єктах у Невклянському, Городнянському, Моложавському лісництвах. До уваги були представлені контори лісництв, ділянки рубок, розсадники.
Впродовж всього виїзного заняття відбувався активний обмін досвідом в діалозі з представниками ДП «Добрянське ЛГ» та ДП «Городнянське ЛГ.
Слухачі групи дуже задоволені такою можливістю зустрічі з лісівниками Чернігівщини.


Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар, або задати запитання (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)

Архів новин