• --
  • :
  • --
  • |
  • року
  • в Боярці: 

Новина

< Попередня новина
3.03.2014 17:41 - давність новини: 10 р.

Зустріч слухачів групи "Головні інженери" лісогосподарських підприємств з Делегацією Німецької Економіки в Україні

Категорія: Семінари, конференції, зустрічі
Автор:  Адміністратор

03.03.2014р. в "Укрцентркадриліс" відбулась зустріч слухачів групи "Головні інженери" лісогосподарських підприємств з Делегацією Німецької Економіки в Україні (далі AHK Ukraine).

В ході зустрічі відбулось і за одно знайомство з цією організацією, адже мало хто з слухачів знав про існування взагалі такої організації, і не говорячи про представництво в нашій державі.

AHK – потужна мережа організацій по всьому світу. У 80 країнах світу і на 120 місцях розташування, Німецькі зовнішньо-торгівельні палати (AHKs) пропонують свій досвід, контакти та послуги як німецьким, так і іноземним підприємствам. AHKs представлені у всіх країнах світу, які мають особливе значення для німецької економіки.

AHKs є основними акторами німецького сприяння зовнішньоекономічній діяльності за завданням Федеративної Республіки Німеччини. Вони представляють німецькі економічні інтереси на місцях свого розташування, інформують та агітують за Німеччину як місце розташування.

AHKs збирають навколо себе підприємства, котрі активно підтримують двосторонні економічні зв’язки. Ці члени надають AHK ваги та голосу, коли вони вступають у діалог з політикою, економікою та управлінськими структурами щодо сприяння економічним зв’язкам.

Група висловила вдячність про таке знайомство і побажання про такі зустрічі в майбутньому.

Детальніше про Делегацію Німецької Економіки в Україні (AHK Ukraine) можна ознайомитись на офіційному сайті і за інформацією нижче:

Офіційний сайт організації: AHK Ukraine
Проект "Виставка – активно 201 4/2015"
Найвищі критерії та технологічні можливості для лісової галузі
Вимоги до належного утримання та раціонального користування гірськими лісами з точки зору баварського управління лісового господарства

 



Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар, або задати запитання (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)

Архів новин