• --
  • :
  • --
  • |
  • року
  • в Боярці: 

Новина

< Попередня новина
25.01.2019 16:17 - давність новини: 5 р.

Вивчення передового досвіду

Категорія: Виїзні заняття груп
Автор:  Адміністратор

З метою вивчення передового досвіду ведення лісового господарства для слухачів групи за спеціалізацією «Лісничі» були проведені виїзні заняття на підприємствах Київського ОУЛМГ та Житомирського ОУЛМГ.
18 січня 2019 року слухачі груп «Лісничі» і «Помічники лісничих» мали змогу зустрітися із працівниками ДП «Тетерівське ЛГ». На території даного підприємства зустрів головний лісничий Черевко Іван Миколайович. Він репрезентував основні показники діяльності даного підприємства. Потім слухачі ознайомилися з роботою диспетчерського пункту лісової охорони, системою протипожежного та охоронного відеоспостереження.
Слухачам було представлено комплекс із переробки та зберігання насіння лісових порід. Слухачі ознайомилися з особливостями вирощування сіянців в контрольованому середовищі (коробах). При цьому було зазначено про переваги вирощування посадкового матеріалу в коробах по відношенню до розсадників. Спеціалісти лісгоспу дали вичерпні відповіді на всі запитання, поставлені слухачами.
22 січня 2019 року для групи «Лісничі» було проведено виїзне заняття на базі ДП «Житомирське ЛГ».
Спочатку слухачі ознайомилися з діяльністю лісопереробного комплексу, на якому начальник ознайомив з напрямами роботи в перспективі.
Житомирські лісівники поділилися досвідом вирощування сіянців з закритою кореневою системою. Слухачі відвідали постійний лісовий розсадник. Лісничий Станішивського лісництва представив рекреаційну ділянку.
Слухачі мали змогу відвідати музей космонавтики ім. С.П. Корольова.
В цілому виїзні заняття були насиченими та корисними.
Щиро вдячні лісівникам ДП «Тетерівське ЛГ», ДП «Житомирське ЛГ» за можливість проведення таких занять.


Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар, або задати запитання (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)

Архів новин