• --
  • :
  • --
  • |
  • року
  • в Боярці: 

Новина

< Попередня новина
13.01.2010 15:13 - давність новини: 14 р.

Проведено семінар-нараду з питань складання річної фінансової звітності за 2009 рік

Категорія: Семінари, конференції, зустрічі
Автор:  Адміністратор

12-13 січня 2010 року Державним комітетом лісового господарства України на базі «Укрцентркадриліс» (м. Боярка) було проведено семінар-нараду з питань складання річної фінансової звітності за 2009 рік та окремих питань фінансування, бухгалтерського обліку та звітності. У семінарі брали участь начальники бухгалтерських та економічних служб обласних управлінь лісового та мисливського господарства.
Перший заступник Голови Держкомлісгоспу України Марчук Ю.М. в своєму виступі наголошував про посилення контролю бухгалтерських та економічних служб за цільовим та економним використанням бюджетних та власних коштів підприємств.
Начальник економічного управління Овчиннікова Т.Г. висвітлила питання щодо виконання бюджету 2009 року та зазначила заходи для забезпечення виконання Державного бюджету у 2010 році.
Відносно недоліків бухгалтерського обліку, виявлених при перевірках підприємств та установ галузі у 2009 році виступила начальник відділу методології бухгалтерського обліку, звітності та. операційної роботи Байраківська Г.Б.. Також зазначила про зміни внесені Мінфіном України до нормативно-правових актів з питань бухгалтерського обліку, стан виконання доручень колегії Держкомлісгоспу України щодо забезпечення комп’ютерною технікою та програмними продуктами обліку працівників бухгалтерських служб.
Питання порядку впровадження нових соціальних стандартів на підприємствах галузі було розкрито начальником відділу праці та заробітної плати економічного управління Никитюком П.А. Було доведено до відома підходи до проекту угоди між Державним комітетом лісового господарства і галузевою профспілкою на 2010 рік.
Також на семінарі розглядалися питання по здачі річних фінансових звітів, виконання показників фінансових планів та звітів керівників за четвертий квартал 2009 року, виробничо-фінансові плани та формування заходів на 2010 рік, зміни та доповнення до Інструкції з обліку лісозаготівель, лісопиляння і деревообробки на підприємствах, запропонованих управліннями Держкомлісгоспу та обласними управліннями лісового та мисливського господарства.


Файл для перегляду:
seminar_narad_byxg_01_2010.swf473 K

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар, або задати запитання (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)

Архів новин