• --
  • :
  • --
  • |
  • року
  • в Боярці: 

Новина

< Попередня новина
5.09.2017 16:19 - давність новини: 7 р.

Проведено адміністративно-громадський контроль за станом охорони праці V рівня

Категорія: Семінари, конференції, зустрічі
Автор:  Адміністратор

5 вересня 2017 року в Укрцентркадриліс було проведено адміністративно-громадський контроль за станом охорони праці V рівня.
Під час засідання заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів Бондар В.Н. наголосив про те, втрата людей є недопустимою, тому керівники лісогосподарських підприємств повинні забезпечити кожному працівнику належні, безпечні та нешкідливі умови праці. Також він підкреслив, що в першу чергу необхідно сформувати відповідну свідомість щодо культури охорони праці на всіх без виключень рівнях, застосувати всі можливі засоби і методи щодо покращення стану охорони праці.
Були заслухані доповідь головного спеціаліста відділу використання лісових ресурсів Держлісагентства Мусійовського А.Й. «Про стан виробничого травматизму та роботу з питань охорони праці в 2017 році державними підприємствами лісового та мисливського господарства», звіти заступника начальника Житомирського ОУЛМГ та заступника начальника Волинського ОУЛМГ, а також виступи головного технічного інспектора праці ЦК профспілки працівників лісового господарства Чуйка О.А. «Про здійснення заходів щодо профілактики виробничого травматизму» та співголови комісії оперативного адміністративно-громадського контролю – Голови Центрального комітету профспілки працівників лісового господарства України Кривов’язого С.Й. Комісією оперативного адміністративно-громадського контролю було відзначено, що підприємствами проводиться певна робота щодо створення безпечних і нешкідливих умов праці та профілактики виробничого травматизму, проте стан охорони праці окремих підприємств не в повній мірі відповідає Закону України «Про охорону праці».
З метою поліпшення роботи підприємств з питань створення працюючим безпечних і нешкідливих умов праці підготовлений проект відповідного наказу, яким зобов’язано здійснити низку заходів, направлених на покращення стану охорони праці підвідомчих лісогосподарських підприємств.


Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар, або задати запитання (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)

Архів новин