• --
  • :
  • --
  • |
  • року
  • в Боярці: 

Новина

< Попередня новина
8.12.2009 15:19 - давність новини: 14 р.

Нарада-семінар Держкомлісгоспу України щодо здійснення державною лісовою охороною державного контролю за додержанням всіма лісокористувачами і власниками лісів вимог лісового законодавства

Категорія: Семінари, конференції, зустрічі
Автор:  Адміністратор

8 грудня 2009 р. на базі "Укрцентркадриліс" відбулася нарада-семінар Держкомлісгоспу України щодо здійснення державною лісовою охороною державного контролю за додержанням всіма лісокористувачами і власниками лісів вимог лісового законодавства та організації виконання завдань цивільного захисту на підприємствах галузі.

 

У семінарі брали участь заступники начальників обласних управлінь лісового та мисливського господарства, генеральні директори лісозахисних об’єднань, а також директори та начальники відділів нагляду за дотриманням правил ведення лісового господарства лісозахисних підприємств.

 

Розглядалися пропозиції внесення змін до Закону України "Про мисливське господарство", посилення контрольно-ревізійної роботи на підприємствах галузі, вирішення кадрових питань стосовно лісової охорони.


На нараді від Держкомлісгоспу України виступили Червоний В.О., Парфенюк В.А., Макогончук Л.І., Білоус В.П., від обласних управлінь лісового і мисливського господарства Горда В.І. (Черкаське ОУЛМГ), Даниленко А.А. (Полтавське ОУЛМГ), Гринь В.А. (Київське ОУЛМГ), Івашинюта С.В. (Рівненське ОУЛМГ), від «Укрдіпроліс» Чорнобров Ю.С.


По закінченні семінара-наради відбулося засідання секції охорони та захисту лісу Науково-технічної ради Держкомлісгоспу, на якому розглядалися проекти Інструкції про порядок проведення ревізій лісових обходів, Порядку здійснення державного контролю за додержанням вимог лісового законодавства та Інструкції про порядок оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення органами лісового господарства України.

 


Файл для перегляду:
narada_derzgkomlisgospy_8_12_2009.swf616 K

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар, або задати запитання (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)

Архів новин