• --
  • :
  • --
  • |
  • року
  • в Боярці: 

Новина

< Попередня новина
10.01.2012 16:11 - давність новини: 12 р.

На базі "Укрцентркадриліс" (м. Боярка) було проведено семінар-нараду з питань складання річної фінансової звітності за 2011 рік та окремих питань фінансування, бухгалтерського обліку та звітності.

Категорія: Семінари, конференції, зустрічі
Автор:  Адміністратор

10 січня 2012 року Державним агентством лісових ресурсів України на базі "Укрцентркадриліс" (м. Боярка) було проведено семінар-нараду з питань складання річної фінансової звітності за 2011 рік та окремих питань фінансування, бухгалтерського обліку та звітності.

 

У семінарі брали участь начальники бухгалтерських та економічних служб обласних управлінь лісового та мисливського господарства.


Начальник економічного управління Макогончук Л.І. висвітлила питання щодо виконання бюджету 2011 року та зазначила заходи для забезпечення виконання Державного бюджету у 2012 році.


Відносно недоліків бухгалтерського обліку, виявлених при перевірках підприємств та установ галузі у 2011 році виступила начальник відділу  бухгалтерського обліку та звітності  Байраківська Г.Б. Також зазначила про зміни внесені Мінфіном України до нормативно-правових актів з питань бухгалтерського обліку у виробничій сфері, про запровадження національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку у державному секторі з 1 січня 2013 року у відповідності до Стратегії модернізації системи бухгалтерського обліку в державному секторі на 2007- 2015 роки,  затвердженої постановою КМУ від 16.01.2007 р.№34.


Питання організації і регулювання оплати праці на підприємствах галузі було розкрито начальником відділу праці, заробітної плати та економічного аналізу Никитюком П.А.


Також на семінарі розглядалися питання по здачі річних фінансових звітів, виконання показників фінансових планів та звітів керівників за четвертий квартал 2011 року, виробничо-фінансові плани та формування заходів на 2012 рік, відчуження, передача в оренду, переведення до житлового фонду, приватизація державного майна, списання основних засобів.

 



Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар, або задати запитання (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)

Архів новин