• --
  • :
  • --
  • |
  • року
  • в Боярці: 

Новина

< Попередня новина
15.07.2011 16:32 - давність новини: 13 р.

На базі Українського центру підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів лісового господарства "Укрцентркадриліс" було проведено семінар-навчання з будівництва лісових доріг для головних інженерів лісогосподарських підприємств

Категорія: Семінари, конференції, зустрічі
Автор:  Адміністратор

Перехід до ведення лісового господарства на засадах сталого розвитку, підвищення ефективності використання лісових ресурсів та туристично-рекреаційного потенціалу лісових територій в Україні стримуються, а в частині лісового фонду і взагалі є неможливим, через відсутність належної мережі лісових доріг.


Загальна довжина лісових доріг в Україні становить близько 73 тис. км, або 7,7 км на 1 тис. га земель лісового фонду, що у 4-5 разів менше ніж в країнах Центральної Європи.


Щоб довести мережу лісових доріг хоча б до рівня Чехії, в Україні необхідно збудувати близько 200 тис. км лісових доріг.


Для забезпечення першочергових потреб комплексного, лісокористування, в найближчі роки в Україні необхідно щороку будувати не менше 500 км лісових доріг, що потребує добре підготовлених фахівців.


В липні 2011 року на базі Українського центру підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів лісового господарства "Укрцентркадриліс" було проведено семінар-навчання з будівництва лісових доріг для головних інженерів лісогосподарських підприємств.


Під час семінару обговорювалися Засади транспортного освоєння лісових масивів з урахуванням методів ефективного ведення лісового господарства, екологічної безпеки будівництва та експлуатації лісових доріг, методи автоматизованого проектування лісових доріг, а також законодавчо-нормативна база та вимоги до оформлення технічної проектно-кошторисної документації.

 


Файл для перегляду:
seminar_po_byd_dorig.swf1.8 M

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар, або задати запитання (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)

Архів новин