• --
  • :
  • --
  • |
  • року
  • в Боярці: 

Новина

< Попередня новина
22.09.2017 11:16 - давність новини: 7 р.

Інженери з охорони праці вчаться виконувати свою роботу на практиці

Категорія: Виїзні заняття груп
Автор:  Адміністратор

21 вересня, 2017 року Укрцентркадриліс під керівництвом головного спеціаліста Відділу використання лісових ресурсів Держлісагентства Андрія Мусійовського та за участю Головного технічнічного інспектора праці ЦК профспілки працівників лісового господарства України Чуйка Олександра Андрійовича на базі ДП "Ніжинське ЛГ" Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства було проведено навчально-виїзне заняття для групи "Інженери з охорони праці".
Участь у заході взяли інженери з охорони праці держлісгоспів зі всієї України. Слухачі відвідали нижній склад підприємства, де мали можливість поспілкуватися з головним інженером, інженером з ОП ДП "Ніжинське ЛГ" та начальником нижнього складу і отримати відповіді на поставлені запитання. Учасники заходу ознайомилися з особливостями навантажувально-розвантажувальних робіт та транспортування лісу.
Далі виїзне заняття продовжилося на території Іржавського лісництва. Група побувала на одній з лісосік, де мали змогу перевірити правильність виконання робіт згідно встановлених нормативних документів та вимог охорони праці.
Під час спілкування з представниками підприємства відбувся обмін досвідом з вирішення питань з охорони праці. Разом з цим, була звернена значна увага правильності здійснення перевірки стану охорони праці на підприємстві та оформленню приписів.


Коментарів (2)

  1. gilpert в 25.09.2017
    Ми вже декілька років таке практикуєм! Микола Федорович приїжджайте на курси, буде на наступний раз ще цікавіше!
  2. Микола Федорович в 25.09.2017
    Уже давно потрібно було зробити виїздні навчальні програми. Андрій Йосипович робить добру справу, тому що сидіння в аудиторії мало дає користі. А практика і порівняння, спілкування з колегами, їх досвід дає великий позитив та професійне збагачення.

Написати новий коментар, або задати запитання (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)

Архів новин