• --
  • :
  • --
  • |
  • року
  • в Боярці: 

Новина

< Попередня новина
7.10.2019 15:50 - давність новини: 5 р.

Інженера з охорони праці вчились як правильно здійснювати перевірку та оформлювати припис

Категорія: Виїзні заняття груп
Автор:  Адміністратор

Для інженерів з охорони праці, 3 жовтня 2019 року, що проходять підвищення кваліфікації у навчальному закладі Укрцентркадриліс в рамках виїзного заняття, було проведено одноденний семінар-практикум на базі ДП «Фастівський лісгосп».
Модератором виїзного навчання був головний спеціаліст відділу використання лісових ресурсів Державного агентства лісових ресурсів Мусійовський Андрій Йосипович.
Інженери з охорони праці вчилися від наставника, Андрія Йосиповича як правильно здійснювати перевірку на підприємстві, на що звертати особливу увагу.
Слухачі відвідали проміжний склад Веприківського лісництва та ділянку відведену під суцільну рубку у Дорогинському лісництві.
Слухачі мали змогу перевірити як підприємстві дотримуються вимог з безпеки праці при складуванні деревини та безпечного виконання вантажно-розвантажувальних робіт, відповідність документації, правильність експлуатації козлового крану ККТ-5, ведення лісозаготівельних робіт згідно вимог та технологічної карти, оснащеність трелювальної техніки.
Під час заняття було акцентовано особливу  увагу на категоричному дотриманні правил безпеки при заготівлі на проміжному складі. Також керівництву підприємства було запропоновано проведення практичного заняття для лісорубів шостого розряду для відпрацювання правильності виконання даної операції.
Як висновок, кожен учасник отримав бланк припису де свої зауваження і порушення мав можливість вказати в приписі і які були колективно розглянуті на засіданні в конторі лісгоспу. Таким чином і відбулось  обговорення, де було вказано як і на помилки, так і на правильність здійснення перевірки.
Особлива увага приділялась правильності оформлення припису. «Адже, правильність оформлення припису – це лице інженера з охорони праці», - наголосив Андрій Йосипович.
Саме дотримання правил з охорони праці та техніка з безпечного виконанні робіт є запорукою збереження життя і здоров’я працівників, та гарантія успішної роботи.


Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар, або задати запитання (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)

Архів новин