• --
  • :
  • --
  • |
  • року
  • в Боярці: 

Новина

< Попередня новина
23.10.2013 17:09 - давність новини: 10 р.

Для слухачів групи лісничих було проведено виїзне заняття на підприємства Черкаського та Кіровоградського ОУЛМГ

Категорія: Виїзні заняття груп
Автор:  Адміністратор

22-23 жовтня 2013 року згідно навчально-тематичного плану для слухачів групи лісничих було проведено виїзне заняття на підприємства Черкаського та Кіровоградського ОУЛМГ.


Метою виїзних занять було ознайомлення з лісогосподарською діяльністю передових підприємств та досвідом вирощування декоративного посадкового матеріалу в сучасних умовах. Активно допомагали в організації та проведенні занять керівники, головні спеціалісти, лісничі державних підприємств "Кам`янське ЛГ", "Смілянське ЛГ", "Чорноліське ЛГ" та "Оникіївське ЛГ".


Поблизу Корсунь-Шевченківського група побувала на території потужного приватного розсадника, де активно застосовують сучасні технології та закуповують посадковий матеріал високої якості. Слухачі отримали можливість ознайомитися із асортиментом, способами вирощування і якістю вирощеної продукції.


Під час занять лісничі ознайомилися з особливостями проведення електронного обліку деревини, вирощування садивного матеріалу на розсадниках і в теплицях підприємств, системами протипожежного захисту (технологіями відео спостереження), мали можливість самостійно оцінити високу якість нещодавно побудованої лісової дороги. Фахівці підприємств поділилися із слухачами досвідом організації роботи на нижніх складах та цехах переробки деревини, розповіли про позитивні результати облаштування автотранспортних засобів підприємства GPS-навігаторами та сучасними автоматичними датчиками витрати пального.


Слухачі в ході виїзного заняття також відвідали історичні місця Черкащини: Холодний Яр (дуб Максима Залізняка), резиденцію Б. Хмельницького в Суботові.

 



Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар, або задати запитання (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)

Архів новин