• --
  • :
  • --
  • |
  • року
  • в Боярці: 

Новина

< Попередня новина
15.11.2018 09:37 - давність новини: 5 р.

Чернігівщина ділилась досвідом ведення лісового господарства

Категорія: Виїзні заняття груп
Автор:  Адміністратор

13-14 листопада 2018 року відбулося виїзне заняття групи «Лісничі» на базі двох лісогосподарських підприємств Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства.
Першого дня групу зустрічав головний лісничий ДП «Добрянське ЛГ» Д.Г. Землянко. Учасники виїзного заняття побували у Ріпкинському, Новояриловицькому, Олешнянському лісництвах. Тут вони разом з лісничими даних підрозділів всебічно аналізували стан рекреації і лісових площ після суцільних санітарних рубок. Цікавились роботою тепличних господарств лісництв з вирощення садивного матеріалу. Ознайомилися з рекреаційною діяльністю підприємства та побували у рекреаційному комплексі «Голубі озера».
На завершення дня група відвідала контору ДП «Добрянське ЛГ». Слухачі мали змогу поспілкуватися з директором підприємства Іваном Олексійовичем Горохівським та відвідати нижньоскладський комплекс, транспортний цех. Неабиякий інтерес виник у слухачів під час відвідування недавно відкритого на підприємстві та укомплектованого сучасними механізмами комплексу з підготовки високоякісного насіннєвого матеріалу.
14 листопада група продовжила свою роботу на базі ДП «Городнянське ЛГ». Ознайомлення з роботою даного підприємства, його історією та досягненнями відбулося за допомогою директора Сергія Михайловича Аніщенка.
Слухачі мали змогу на власні очі побачити як відбувається лісозаготівля у господарстві. Побували на ділянці у Невклянському лісництві, де працювала бригада ТОВ «Словянські шпалери» з Корюківки, оснащена високотехнологічними машинами – харвестером та форвардером. Окрім того відвідали Моложавське лісництво.
Впродовж всього виїзного заняття відбувався активний обмін думками в діалозі з керівниками, спеціалістами і працівниками лісництв.


Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар, або задати запитання (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)

Архів новин