• --
  • :
  • --
  • |
  • року
  • в Боярці: 

Новина

< Попередня новина
29.08.2018 23:00 - давність новини: 6 р.

Адміністративно-громадський контроль за станом охорони праці V рівня

Категорія: Семінари, конференції, зустрічі
Автор:  Адміністратор

29 серпня 2018 року в Укрцентркадриліс було проведено адміністративно-громадський контроль за станом охорони праці V рівня.
На засідання запрошені заступники начальників обласних управлінь лісового та мисливського господарства, відповідальних за організацію роботи з питань охорони праці, представники ДП «Володимирецького ЛГ», ДП «Берегометського ЛМГ», ДП «Кутського ЛГ».
З вступним словом виступив Кривов’язий Степан Йосипович  – Голова Центрального комітету профспілки працівників лісового господарства України, який і вів дане засідання.
Була заслухана доповідь головного спеціаліста відділу використання лісових ресурсів Держлісагентства Мусійовського А.Й. «Про стан виробничого травматизму та роботу з питань охорони праці в 2018 році державними підприємствами лісового та мисливського господарства».
Прозвітували в своїх виступах з інформацією про роботу, яка проводиться на своїх підприємствах зі створення працюючим безпечних і нешкідливих умов праці: Крук Анатолій Аристархович – директор ДП «Володимирецький  ЛГ»; Ониськів Андрій Петрович – в.о. директора ДП «Кутський  ЛГ»; Швейко Василь Ярославович – головний інженер ДП «Берегометське ЛМГ».
Про здійснення заходів щодо профілактики виробничого травматизму з своєю доповіддю виступив Чуйко Олександр Андрійович – головний технічний інспектор праці ЦК профспілки працівників лісового господарства України.
Не менш цікавими були виступи: Варварука Роман Орестович – Заступника начальника Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства і Гром’яка Юрія Орестович – Заступника начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства.
Комісією оперативного адміністративно-громадського контролю було відзначено, що підприємствами проводиться певна робота щодо створення безпечних і нешкідливих умов праці та профілактики виробничого травматизму, проте стан охорони праці окремих підприємств не в повній мірі відповідає Закону України «Про охорону праці».
З метою поліпшення роботи підприємств з питань створення працюючим безпечних і нешкідливих умов праці підготовлений проект відповідного наказу, яким зобов’язано здійснити низку заходів, направлених на покращення стану охорони праці підвідомчих лісогосподарських підприємств.


Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар, або задати запитання (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)

Архів новин