• --
  • :
  • --
  • |
  • року
  • в Боярці: 

Новина

< Попередня новина
27.04.2021 23:03 - давність новини: 3 р.

День охорони праці - 2021

Категорія: Загальні новини, Привітання
Автор:  Адміністратор

Щороку 28 квітня у Всесвітній день охорони праці згідно з Указом Президента України від 18.08.2006 № 685/2006, в Україні відзначається День охорони праці.

За рекомендацією Міжнародної організації праці девіз зазначеного заходу у 2021 році «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР».

У 2021 році Міжнародна організація праці присвячує День охорони праці залученню потенціалу елементів системи безпеки та здоров’я (далі – БЗР), що сприяють безпеці та здоров’ю на роботі. У доповіді до Всесвітнього дня охорони праці висвітлено питання про те, як нинішня криза демонструє важливість зміцнення систем БЗР, включно зі службами безпеки та охорони здоров’я на роботі як на національному рівні, так і на рівні підприємств.

Перед кожним керівником підприємства стоїть питання: Куди в першу чергу інвестувати в системі БЗР?

Відповідь полягає в наступному: інвестувати в працівників через вдосконалення їхніх знань, що дозволить зберегти найбільшу цінність кожної людини – життя та здоров'я, забезпечуючи їх безпечними машинами, обладнаннями та устаткуванням.
 
Кожен, хто проявляє турботу про здоров'я та безпеку працівників, робить найціннішу інвестицію - інвестицію в майбутнє, прибутковість якої проявлятиметься щодня, перебуваючи в колективі щасливих і впевнених у собі людей, які отримують задоволення від того, що вони роблять.
 
Зав. навчальної лабораторії з охорони праці Укрцентркадриліс
Віталій Гільперт
 
 


Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар, або задати запитання (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)

Архів новин