• --
  • :
  • --
  • |
  • року
  • в Боярці: 

Новина

< Попередня новина
7.03.2024 13:17 - давність новини: 51 дн.

Про актуальність навчання з Мінімальних вимог

Категорія: До відома
Автор:  Адміністратор

Стрімкі зміни сьогодення висувають нові вимоги у підході організації навчального процесу в Укрцентркадриліс. Однією із них є заміна «Правил охорони праці для працівників лісового господарства та лісової промисловості» (далі – Правила) (діючі до 25.01.2024 р.) на «Мінімальні вимоги щодо безпеки і здоров'я на роботі працівників лісового господарства та під час виконання робіт із зеленими насадженнями» (далі - Мінімальні вимоги), що вступили в дію з дня їх офіційної публікації в «Офіційному віснику України» від 25.01.2024 р. (№ 9, стор. 652, стаття 548, код акта 122372/202).

Відповідно до вищезазначеного, керуючись пунктом 5.6 розділу 5 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці (НПАОП 0.00-4.12-05) (далі – Типове положення), а саме: «…Позачергове навчання з метою ознайомлення з новими нормативно-правовими актами з охорони праці може проводитися у формі семінарів», на базі Укрцентркадриліс організовано проведення таких семінар-навчань.

Основна мета семінар-навчання – це ознайомлення з новим нормативно-правовим актом з охорони праці в лісовому господарстві. Не зважаючи на те, що Мінімальні вимоги розроблені на основі Правил і характеризуються подібністю один до одного, слід відмітити деякі нововведення.

Самотужки фахівцю лісового господарства, що впроваджуватиме вимоги нового НПАОП 02.0-7.01-23 в себе на підприємстві, важко швидко визначитися з особливостями нововведень. Це саме і визначає необхідність ознайомлення з Вимогами у форматі семінар-навчання з детальним порівняльним аналізом «було – стало».

На даний час позачергове навчання пройшло 314 осіб, з них:
Північний офіс – 71 особа;
Подільський офіс – 2 особи;
Поліський офіс – 13 осіб;
Слобажанський офіс – 101 особа;
Столичний офіс – 52 особи;
Центральний офіс – 60 осіб.

Серед зацікавлених осіб були і приватні суб’єкти господарювання.

Актуальність даного позачергового навчання визначається продовженням реєстрації бажаючих.

Реєстрація на дане навчання проводиться за посиланням:
https://kadrlis.com.ua/distanciine-navchannja/rejestracija-na-navchannja-z-okhoroni-praci-z-minimalnikh-vimog.html


Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар, або задати запитання (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)

Архів новин